Despre Noi

Avem poate cea ma dificila treaba din lume. Painea sta la baza alimentatiei noastre de sute si mii de ani. Proaspata si cu aroma imbietoare, in fiecare zi ea trebuie sa ajunga in cele mai bune conditii la clientii nostri. Ne-am asumat acest rol, de a oferi cele mai sigure produse de panificatie obtinute dupa cele mai bune retete.


Ca orice alt aliment de calitate, painea buna trebuie preparata cu grija, tinand cont de cele mai mici detalii. Procesul de fabricatie trebuie urmarit indeaproape si zeci de caracteristici trebuie ajustate pentru a obtine produse de panificatie cu adevarat gustoase si sanatoase. Ingredientele principale sunt de o importanta cruciala. Calitatea si prospetimea fainei nu trebuie sa lase de dorit. A face paine este cu adevarat o arta pe care am reusit sa o stapanim dupa peste douazeci de ani de experienta

 

Compania noastra a cautat mereu o cale de a putea controla intreg procesul tehnologic, de la insamantare pana la produsul finit. De aceea, ne-am dezvoltat o ferma vegetala unde culturile sunt strict controlate si semintele sunt din cele mai bune soiuri, ne-am construit propria moara si am dotat-o cu utilaje performante, am investit in propriile cuptoare care sa poata scoate produse asa cum stim noi ca trebuie sa fie.

 

Mai mult, pentru a nu fi dependenti de alti furnizori si pentru ca produsele noastre sa ajunga sigur si rapid in reteaua de distributie, ne-am dezvoltat propriul parc auto astfel incat, in fiecare zi, zeci de masini transporta in cele mai bune conditii peste 150,000 de produse de panificatie in Bucuresti si judetele limitrofe.

 

Pentru noi, a face paine este o placere, nu doar o meserie. Investim grija si pasiune in producerea intregii noastre game de produse SMP Berlin: paine simpla sau graham, paine cu cereale, cartofi sau secara, chifle, minicolaci sau covrigi, croasante sau cozonaci.

 

Te invitam sa gusti adevaratul gust al painii!

Echipa SMP Berlin