Misiune

Suntem constienti ca o paine de calitate inseamna mai mult decat ingrediente, retete si flux tehnologic. Inseamna pasiunea si dorinta oamenilor care se implica in fiecare etapa a productiei, de la plantarea semintelor pana la transportul produselor, de a obtine cei mai bun. 


De aceea, investim nu doar in echipamente ci si in oameni. Nu respectam doar retete ci si angajatii. Nu cautam doar beneficiile unui business de succes ci si multumirea clientilor nostri.

Fiecare pas in dezvoltarea companiei noastre a fost facut pentru a putea obtine o gama cat mai larga de produse de calitate iar acest lucru am reusit sa il atingem concentrandu-ne atentia pe fiecare element esential in parte. 


Avem o experienta vasta in productia de produse de panificatie dar nu am strabatut decat o mica parte a drumului nostru. Urmatorii ani sunt planificate noi investitii si noi proiecte care sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele si sa oferim o calitate constanta clientilor nostri. Cu siguranta, acest lucru il vom putea realiza doar impreuna cu o echipa puternica ce crede in profesionalism si integritate.

 

Dorim in continuare sa ne completam portofoliul de produse, sa fim pentru cei cu care lucram un partener dinamic prin ceea ce oferim dar totodata puternic si stabil iar pentru clientii nostri finali, un reper in industria de panificatie.

Dorim sa oferim o paine cu adevarat buna.