Cine suntem

Avem poate cea ma dificila treaba din lume. Painea sta la baza alimentatiei noastre de sute si mii de ani. Proaspata si cu aroma imbietoare, in fiecare zi ea trebuie sa ajunga in cele mai bune conditii la clientii nostri. Ne-am asumat acest rol, de a oferi cele mai sigure produse de panificatie obtinute dupa cele mai bune retete.

 

 
Ca orice alt aliment de calitate, painea buna trebuie preparata cu grija, tinand cont de cele mai mici detalii. Procesul de fabricatie trebuie urmarit indeaproape si zeci de caracteristici trebuie ajustate pentru a obtine produse de panificatie cu adevarat gustoase si sanatoase. Ingredientele principale sunt de o importanta cruciala. Calitatea si prospetimea fainei nu trebuie sa lase de dorit. A face paine este cu adevarat o arta pe care am reusit sa o stapanim dupa peste douazeci de ani de experienta


 

Istoria Noastra

1998 - SMP Berlin a luat fiinta in anul 1992 ca trader de cereale. La scurt timp au fost facute primele investitii in a gricultura care au insemnat punctul de plecare in afacerea care s-a dezvoltat continuu, pana astazi.
2002 - In anul 2000 a inceput activitatea de procesare a graului oferind aceste servicii si altor producatori din zona.
2004 - Cel de-al treilea pilon al proiectului SMP Berlin avea sa ia fiinta: fabrica de paine cu primul cuptor de paine traditional romaneasca. Un al doilea cuptor avea sa isi porneasca activitatea un an mai tarziu dubland capacitatea de productie si valorificand si mai mult productia fermei vegetale si a activitatii de morarit.
2005 - A inceput dezvoltarea flotei auto care ne-a asigurat independenta fata de alti furnizori si posibilitatea de a onora promp comenzile.
2006 - Un al doilea proiect de finantare – FADR – derulat prin banca Italo-Romana a avut loc in 2006 iar investitiile s-au indreptat catre utilaje, spatii de depozitare. Totodata, din resurse proprii  a fost modernizata fabrica de paine cu rezultate vizibile prin cresterea eficientei si a capacitatii de productie.
2008 - A avut loc a 3-e etapa de finantare printr-un program FADR cu investitii masive in agricultura.
2009 - Desi mediul economic incepea sa sufere, in anul 2009 si anii urmatori, compania noasrra si-a mentinut ritmul de crestere prin marirea suprafetei agricole, imbunatatiri tehnologice si eficientizarea activitatii.

Viziunea Noastra

  • Suntem constienti ca o paine de calitate inseamna mai mult decat ingrediente, retete si flux tehnologic. Inseamna pasiunea si dorinta oamenilor care se implica in fiecare etapa a productiei, de la plantarea semintelor pana la transportul produselor, de a obtine cei mai bun. De aceea, investim nu doar in echipamente ci si in oameni. Nu respectam doar retete ci si angajatii. Nu cautam doar beneficiile unui business de succes ci si multumirea clientilor nostri.
  • Avem o experienta vasta in productia de produse de panificatie dar nu am strabatut decat o mica parte a drumului nostru.
  • Fiecare pas in dezvoltarea companiei noastre a fost facut pentru a putea obtine o gama cat mai larga de produse de calitate iar acest lucru am reusit sa il atingem concentrandu-ne atentia pe fiecare element esential in parte.
  • Dorim in continuare sa ne completam portofoliul de produse, sa fim pentru cei cu care lucram un partener dinamic prin ceea ce oferim dar totodata puternic si stabil iar pentru clientii nostri finali, un reper in industria de panificatie.