Moara

 

Activitatea de procesare a graului si a altor cereale a venit ca o completare si pentru a oferi un plus de valoare fermei vegetale SMP Berlin. Am inceput prin a folosi materie prima din productie proprie insa incet, incet, calitatea serviciilor noastre a convins numerosi alti producatori din zona sa apeleze la noi pentru procesarea culturilor proprii si obtinerea unor produse finite de calitate superioara.

 

Cu o capacitate actuala de prelucrare de 50 tone pe zi, echipamentele de morarit SMP Berlin sunt unele din cele mai noi si avansate din Europa. Moara SMP Berlin functioneaza aproape complet automat, interventia personalului fiind doar pentru a supraveghea procesul sau pentru situatii extreme, nefiind posibile interferente exterioare astfel ca aroma si proprietatile cerealelor sunt pastrate integral.

 

Moara SMP Berlin functioneaza intr-un mediu controlat, capacitatea de productie putand fi adaptata in functie de cerintele zilnice. O echipa intreaga de tehnicieni verifica zilnic echipamentele pana la cele mai fine reglaje.

 

Moraritul nu inseamna numai macinare. Calitatea graului, lipsa corpurilor straine, umiditatea acestuia sunt la fel de importante ca tipul de macinare de aceea, orice ciclu de productie incepe in primul rand cu evaluarea graului. Sunt aplicate proceduri suplimentare cand este vorba de cereale neprelucrate in ferma noastra vegetala. Materia prima care nu corespunde standardelor nu este introdusa in procesul de macinare aceasta fiind refuzata sau, daca este posibil, supusa unor proceduri specifice pentru imbunatatirea calitatii.

 

Productia morii SMP Berlin are ca destinatie principala fabrica proprie de produse de panificatie dar, in unele cazuri, este distribuita si catre alti producatori din tara. De asemenea, reziduurile sau produsele inferioare obtinute in procesul de productie sunt livrate catre fermele de animale din zona.

 

Indeplinind toate standardele nationale si europene de salubritate si eficienta, moara este un element important in fluxul tehnologic ce are ca finalitate obtinerea produselor de panificatie SMP Berlin. Materia prima de inalta calitate sta la baza produselor gustoase si bogate in minerale si vitamine.