Ferma Vegetala

 

Situata intr-o zona cu un sol si cu o clima propice culturii de cereale, ferma noastra vegetala constituie punctul cheie al intregii activitati SMP Berlin oferindu-ne posibilitatea de a obtine mai departe produse de morarit si panificatie de o calitate superioara.

 

Am imbinat priceperea unei echipe cu experienta in agricultura romaneasca cu principiile de lucru vestice. Am reusit astfel sa obtinem productii deosebite inca din primii ani de activitate. Cantitatea la hectar nu a fost si nu este pentru noi un obiectiv fiind mereu preocupati de calitate si performanta. Putem insa spune ca am reusit sa ne batem propriile recorduri an de an fapt ce ne-a determinat sa investim mereu in largirea suprafetei agricole si in utilaje tot mai performante.

Procesul de cultivare si crestere este supervizat de catre specialisti fiind utilizate seminte de cea mai buna calitate, fertilizanti naturali si organici, tehnologii si echipamente agricole de ultima generatie precum masini de administrat ingrasaminte Kvenerland, semanatoare Gaspardo sau combine Class si pluguri Vogel. Un rol important ii revine laboratorului propriu din cadrul fermei dotat pentru a face fata cerintelor moderne. Acest laborator este pus si la dispozitia altor parteneri.

 

Prin utilaje moderne si o excelenta utilizare a resurselor umane si a factorilor de productie, SMP Berlin reuseste sa ofere produse excelente la preturi extrem de accesibile si in acelasi timp sa indeplineasca toate standardele de calitate nationale si europene.  Utilajele noastre asigura executarea unor lucrari de calitate cu respectarea tehnologiilor in perioadele optime de cultura. De altfel, experienta si dotarea tehnologica este folosita din plin si de alte ferme din zonele limitrofe.

 

Natura este pentru noi cel mai important partener de aceea incercam prin orice mijloace sa o ocrotim. Astfel, toate achizitiile de utilaje s-au facut avand in vedere functionarea acestora cu combustibili din surse regenerabile. In aplicarea tehnologiilor de cultura se are mereu in vedere respectarea cerintelor fitosanitare privind procurarea si manipularea materialului biologic si a produselor de fertilizare si tratament.

 

SMP Berlin isi doreste sa devina un producator agricol competitiv pe termen lung prin exploatari agricole formate din asocieri de terenuri ale micilor proprietari, asigurandu-le acestora un randament mai bun al investitiilor prin cresterea productiilor la hectar si imbunatatiri calitative.

 

Desi am atins un nivel al activitatii care ne permite sa ne consideram unii dintre cei mai buni productori agricoli, suntem permanent in cautarea unor soluti mai bune care sa ofere muncii noastre si mai multa valoare.